Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس از اعزام ۱۲ تیم امدادی در قالب ۳۹ نفر به منطقه زلزله‌زده شهرستان‌های بندر خمیر و بندرلنگه در استان هرمزگان خبر داد. - اخبار استانها -

خلیل عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از شیراز اظهار داشت: با توجه به درخواست ستاد بحران استان هرمزگان، 12 تیم امدادی در قالب 39 نفر به همراه 9 دستگاه خودروی سقوط سنگین وسگ زنده یاب جستوجوگر از استان فارس به منطقه زلزله‌زده اعزام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از ارسال 162 تخته چادر  و 118 بسته غذایی برای مردم خبر داد و گفت: تمام امکانات برای رسیدگی به وضعیت مجروحان بسیج شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از آمادگی کامل بیمارستان‌ها و اورژانس فارس برای رسیدگی به مصدومان زلزله در استان هرمزگان، خبر داد.

سید وحید حسینی گفت: با وقوع زلزله در استان هرمزگان تیم مدیریت بحران کلان منطقه پنج کشور در شیراز و اتاق هدایت عملیات بحران (EOC) دانشگاه علوم پزشکی شیراز فعال شد.

وی گفت: پیرو اعلام اورژانس کشور، اتوبوس آمبولانس‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز و جهرم به این منطقه اعزام شدند که پس از نتایج ارزیابی‌ها و عدم نیاز در شهرستان لارستان به صورت آماده باش مستقر هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز از آمادگی بیمارستان‌های فارس برای رسیدگی به مصدومان زلزله هرمزگان خبر داد و گفت: همچنین بالگرد‌های شیراز و لار نیز برای امدادرسانی سریع به صورت آماده باش درآمده اند.

مسئول ارشد حوزه سلامت فارس با اشاره به اعلام مجموعه سلامت استان هرمزگان مبنی بر اینکه خدمت رسانی به مصدومان این حادثه در حال انجام است، افزود: در حال حاضر اتوبوس آمبولانس‌های شیراز و لار درمنطقه لارستان در حالت آماده باش هستند تا در صورت نیاز، به منطقه اعزام شوند.

آخرین جزئیات زلزله هرمزگان در گفت‌وگوی تسنیم با استاندار؛ معضل اصلی گرمای هواست + فیلمجزئیات زلزله های امروز استان هرمزگان/ وقوع 1363 زلزله در 16 سال اخیر در بندر خمیرآماده‌باش فرودگاه‌های هرمزگان برای خدمات‌دهی به زلزله‌زدگان

رحمانیان مدیر روابط عمومی اورژانس جهرم نیز گفت: در پی وقوع زلزله در روستای سایه خوش هرمزگان، اتوبوس آمبولانس جهرم به همراه دو نیروی فوریت‌های پزشکی، تجهیزات و داروی کامل عازم بندرعباس شد.

انتهای پیام/424/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علوم پزشکی شیراز استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۳۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • سقوط مرگبار در ارتفاعات شاهرود
  • ۶ استان کشور متاثر از بارش‌های امروز/ تداوم عملیات امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی
  • ۶ استان کشور متاثر از بارش‌های امروز