Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان مدیریت بحران کشور آخرین وضعیت مناطق متاثر از زلزله در گناوه را تشریح و اعلام کرد که جبران خسارات پس از ارزیابی میزان آسیب‌ها آغاز خواهد شد.

اسماعیل نجار در گفت‌وگو با ایسنا، دراین باره گفت: پس از وقوع زلزله ۵.۹ ریشتری در گناوه، دستگاه‌های امدادی و خدماتی از سوی مدیریت بحران به حالت آماده باش درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت نیز با بررسی‌های انجام شده مشخص شد که خوشبختانه این زلزله مورد فوتی نداشته و مصدومان آن نیز به اندازه انگشتان یک دست گزارش شده که تمامی آنها به شکل سرپایی خدمات درمانی را دریافت کردند.

نجار با بیان اینکه عمده خسارات ناشی از این زلزله به روستاهای بخش مرکزی گناوه وارد شد، تصریح کرد: این خسارات در حد تخریب و ترک خوردگی دیوار برخی ساختمان‌ها بود.

وی درباره احساس شدن این زلزله در شهرهایی مانند شیراز نیز گفت: مردم عزیز چه در شیراز و چه در بوشهر و دیگر شهرها نگران نباشند. البته همواره باید دربرابر وقوع زلزله آمادگی داشته باشیم؛ اما این آمادگی به معنای نگرانی و ترس نیست. به ویژه آنکه با توجه به پس لرزه‌های رخ داده به احتمال زیاد زلزله اصلی همان زلزله ۵.۹ ریشتری بوده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه وزیر کشور پیگیر آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده بوده است، گفت: با تاکید وزیر کشور بنا شد تا در صورت نیاز شهروندان کمک‌های لازم اهم از اسکان اضطراری و توزیع بسته‌های غذایی و ... انجام شود.

نجار درباره جبران خسارات نیز به ایسنا تصریح کرد: پس از پایان ارزیابی‌ها از میزان آسیب وارده، روند بازسازی‌ها و جبران خسارات آغاز خواهد شد که جزئیات آن اعلام می‌شود.

وی درباره آماده باش دستگاه های امدادی و استان های معین نیز اظهارکرد: با توجه به ارزیابی های اولیه نیازی به ورود استان های معین و ... وجود ندارد. اما دستگاه های امدادی باید آمادگی کامل داشته باشند.

لینک کوتاه: asriran.com/003GuX

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۱۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام موسی احمدی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در جهش تولید، گفت: باید در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب برای تحقق شعار سال، ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی ایجاد کرد تا مردم با آشنایی با قابلیت‌ها و توانمندی‌های تولیدی کشور، در سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی کسب و کارهای جدید و آینده‌دار مشارکت کنند.

نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور بستری مناسب برای معرفی توانمندی‌های ایران به بازارهای جهانی و انعقاد قراردادهای تجاری با خریداران بین‌المللی فراهم کرد.

وی گفت: برگزاری رویدادهای بزرگی چون نمایشگاه اکسپو و حضور فعال شرکت‌های ایرانی و همچنین استقبال شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه، سهم ایران در بازارهای صادراتی را افزایش خواهد داد، که این موضوع می‌تواند به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی کشور کمک بسیاری نماید.

احمدی با اشاره به ظرفیت‌های بالای کشورمان در حوزه‌های مختلف، به خصوص صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، خاطرنشان کرد: این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها می‌تواند برای سرمایه‌گذاران خارجی دارای جذابیت باشد، که بخشی از این قابلیت‌ها در نمایشگاه اکسپو به سرمایه‌گذاران و علاقمندان به سرمایه‌گذاری در ایران، عرضه شده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اظهار امیدواری از افزایش سهم اقتصاد ایران در تجارت بین‌الملل، گفت: بخش زیادی از سرمایه‌گذاری کشور در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه عظیم پارس جنوبی واقع در عسلویه استان بوشهر ایجاد شده است، و حضور شرکت‌های فعال صنعتی منطقه پارس در این نمایشگاه، مورد استقبال سرمایه‌گذاران و تجار خارجی قرار گرفته است.

وی عسلویه و منطقه پارس جنوبی را یکی از منابع درآمدی و ارزآوری کشور برشمرد، و افزود: سرمایه‌گذاران و فعالان صنعتی منطقه پارس از فرصت‌های عرضه و معرفی خود در صنایع نمایشگاهی و برگزاری رویدادهای بین‌المللی برای توسعه اقتصادی و تجاری خود بهره ببرند.

کد خبر 6096854

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خسارات حریق امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • چند نکته نگران کننده درباره وضعیت سردار آزمون
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت